Training creatief leiderschap

Inspirerende 2-daagse training met een stevige follow-up

De Training Creatief Leiderschap is een inspirerende 2-daagse opleiding waarin je leert en ervaart hoe je mensen om je heen tot betere en krachtige resultaten kunt brengen. Creatief Leiderschap focust op de ontwikkeling van jouw eigen creatieve vaardigheden en op het inspireren van je omgeving. Deze training geeft je veel tools en inzichten die je direct kunt toepassen als je op zoek bent naar meer creativiteit en een pro-actieve levenshouding. De training is gericht op managers en leidinggevenden met enige jaren ervaring!

Aanpak

dag 1: wat is creativiteit? wat is leiderschap? hoe doe ik het? wat kan beter?

dag 2: hoe versterk ik mijn impact? hoe ga ik dat aanpakken?

follow-up: 2 meetings voor meer scherpte, resultaat en diepgang

Trainers

Marc Geerts: schrijver van het boek “De Kracht van de Creatief Leider”, specialist in creatief leiderschap en verbinden van de harde en de zachte kant.

Erik op ten Berg: met zijn unieke MSc in Creativity is hij een specialist in het vertalen van creativiteit naar concrete dagelijkse aanknopingspunten.

Info

Kosten € 1.500, exclusief BTW en verblijfskosten inclusief boek “De Kracht van de Creatief Leider”

2-daagse staat gepland op 5 en 6 maart 2015

meer info op www.eos-org.nl of via info@eos-org.nl of 06 53 41 81 61

 

Met deze intensieve training heb je veel concrete tools en ideeën gekregen om jouw leiderschap een flinke dosis creativiteit mee te geven. Hiermee zul je anderen stimuleren tot meer creatief gedrag en betekenisvolle resultaten. Mensen om je heen zullen jou ervaren als een inspirerende, enthousiaste en energieke persoonlijkheid. Bovendien voelen mensen zich tot je aangetrokken omdat je hun helpt om op een realistische manier bijzondere kansen te benutten. Dit is creatief leiderschap! Wij zien er naar uit om onze ervaringen en inzichten met je te delen in deze prachtige training Creatief Leiderschap!


[easy_contact_forms fid=1]